Diagnosztikus teszt

A diagnosztikus teszt elvégzése elsősorban azoknak javasolható, akiknél jól körülhatárolható genetikai betegség gyanúja áll fenn.

A diagnosztikus tesztek az öröklődéstípus meghatározását is lehetővé teszik, így segítve a családtervezésben, adott esetben pedig akár a prenatális diagnosztika biztosításában is. A diagnosztikus tesztekkel potenciálisan diagnosztizálható betegségek lefedik a genetikai betegségek teljes spektrumát.

Forduljon hozzánk bizalommal, nemzetközi partnereink révén bármely genetikai betegség esetén tudunk segíteni a megfelelő teszt kiválasztásában. A legtöbb betegség panel vizsgálattal jól vizsgálható, de nagyon ritka esetben, nehezen elérhető, speciális tesztekre lehet szükség, melyre személyre szabott tervet és árajánlatot tudunk készíteni.

A legfontosabb vizsgált betegségtípusok a diagnosztikus tesztek során az anyagcsere, a neurológiai, kardiológiai, onkológiai, bőrgyógyászati, szemészeti, nephrológiai (vesét érintő), hematológiai (vérképző rendszert érintő), immmunológiai, csontrendszeri, illetve a több szervrendszert érintő betegségek.

A diagnosztikus panel teszt ára
295.000 Ft
(Az esetleges további vizsgálatokat az ár tartalmazza.)

További szakmai tájékoztatásért keresse:

Dr. Fekete Bálint
orvos genetikus

Vegye igénybe korszerű genetikai vizsgálatainkat, klinikai genetikusunk által nyújtott részletes konzultáció mellett.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerülni a vizsgálattal kapcsolatban, vagy időpontot szeretne egyeztetni egy személyes konzultációra, hívja a +36 20 518 1810-es információs vonalat.

Kérjen visszahívást!

Adja meg az adataidat és 24 órán belül visszahívjuk!